"Hayal Et-Tasarla- Resmet-Oyna" Sınıfı Karapınar İlkokulunda Açıldı Karapınar İlkokulunda Uluslararsı bir proje hayata geçirildi. Karapınar İkkokulu kuruculuğunda gerçekleştirilen etkinlik Karapınar İlkokulunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'in büyük destek verdiği ve Acıgöl İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve Nevşehir İl Milli Eğitim müdürlüğünün destekleriyle oluşturulan "Hayal Et-Tasarla- Resmet-Oyna" sınıfı törenle açıldı. Açılış törenine Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI, Acıgöl Kaymakamı Ceyhun DENLİ, Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet EROĞLU, Karapınar Belediye Başkanı Yasin GÜNEŞ, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih KIRIM, Acıgöl Müftüsü Yaşar ZENGİN, Acıgöl Özel İdare Müdürü Yusuf ÖZGÜMÜŞ, İl Genel Meclis Üyesi Abdullah ÖZHAN, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. "Hayal Et-Tasarla- Resmet-Oyna" Projesinin yürütücüsü sınıf öğretmeni Neslihan BOZOĞLU desteklerinden dolayı Karapınar Belediye Başkanı Yasin GÜNEŞ'e ve katılımcılara teşekkür etti. Karapınar İlkokulu Okul müdürü Mustafa ÖNCÜL" Kurucusu olduğumuz uluslararası projeyle okulumuza kalite etiketi kazandıran öğretmenimiz Neslihan BOZOĞLU ve öğrencilerine, etkinlik sınıfımızın okulumuza kazandırılmasında desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Yasin GÜNEŞ'e teşekkür ederim."dedi. Karapınar Belediye Başkanı GÜNEŞ ise yaptığı konuşmada "Beldemizdeki okullarımızın eğitim olanaklarını arttırmak adına yapılacak bütün çalışmalarda gerekini yapmaya hazırız. Umarım bu sınıfımız ilk olarak kalırken Avrupa Birliği ve diğer projelerden de aynı şekilde Karapınar Belediyemizin beldemizde ki okullarımıza desteği her daim devam edecek. Biz Değerli Öğretmenlerimizin ve sevgili öğrencilerimize her zaman her şartta desteğe hazırız" dedi.. "Hayal Et-Tasarla- Resmet-Oyna" Sınıfının kurdelesini katılımcılar tarafından kesilirken daha sonra sınıf öğrencileri tarafından kısa bir etkinlik sunuldu.
Eklenme Tarihi : 15/10/2024