Acıgöl İlçesine Bağlı Karapınar Beldesinde, Karapınar Belediyesinden Beldedeki Miniklere Müjde Geldi. Karapınar Beldesi Acıgöl Caddesi Üzerinde Bulunan Okul Öncesi Eğitim Merkezi Bahçesine Hem Eğitim Merkezindeki Öğrenciler Hemde Mahalle Çocukları Için Oyun Parkı Yapıldı. Hizmete Giren Oyun Parkı Kısa Sürede Bölgedeki Çocukların Uğrak Alanı Olurken Ailelerde Çocuklarının Güven Içinde Oyun Oynayabilecekleri Bir Alan Oluşturduğu Için Karapınar Belediyesine Teşekkürlerini Ilettiler. Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş Ise “Bu Alanda Bir Ihtiyaç Olarak Dillendirilen Bir Gelişme Idi. Hem Eğitim Merkezindeki Öğrencilerimiz Hemde O Bölgedeki Çocuklarımızın Bir Oyun Alanı Ihtiyacı Vardı Bizde Tek Amacımız Olan Karapınar Halkına Hizmet Için Bu Oyun Alanını Hayata Geçirdik. Çocuklarımıza Iyi Eğlenceler Diliyorum. Karapınar Beldesi Halkımız Şunu Hiç Aklından Çıkarmasın Karapınar Belediyesinin Tek Amacı Var, Karapınar Beldemizin Daha Modern Bir Hale Getirmek Ve Biz Bunun Için Gece Gündüz Çalışıyoruz, Çalışacağız” Dedi.
Eklenme Tarihi : 12/07/2024